X

inscrie-te la newsletter

Almond Milk & Honey, noua colecție The Body Shop

April 4, 2017 in beauty / noutati

Chiar în clipul pe care l-am postat ieri, vă povesteam cât de mult îmi plac produsele care conțin miere. Și am fost atât de tentată să menționez și două produse din noua colecția Almond Milk & Honey de la The Body Shop, dar pentru că abia ce le folosesc de vreo câteva zile, am zis că pot să mai amân momentul până când filmez preferatele lunii aprilie și până atunci am timp să mă și conving de proprietățile lor, nu doar de miros. Că mirosul e The Bomb!

Colecția The Body Shop Almond Milk & Honey este destinată pielii sensibile și conține șapte produse, îmbogățite cu lapte de migdale și miere (obviously, haha). Și-o să încep cu Soothing & Restoring Body Butter, pentru că iubesc toate unturile de corp TBS, cel cu moringa fiind preferatul meu. Îmi plac pentru că sunt foarte cremoase, dar, cu toate astea, intră rapid în piele și-o lasă moale, catifelată și plăcut parfumată. De fiecare dată când am un nou unt de corp TBS, încep să mă cremuiesc în disperare, iar rezultatele nu întârzie să apară. Sunt așa de leneșă când vine vorba de aplicarea cremelor de corp, dar de când îl am pe acesta, l-am folosit zilnic. Mai exact, de vinerea trecută.

The Body Shop Almond Milk & Honey

Soothing and Restoring Body Butter 200 ml – 63 lei

Al doilea produs din această colecție pe care îl am este Almond Milk & Honey Calming and Caring Bath Milk, pe care, de asemenea, îl folosesc zilnic de vinerea trecută, ca și gel de duș. Însă, pentru că mirosul este atât de relaxant, intenționez să-l folosesc cu prima ocazie și pe post de spumă de baie.

 

The Body Shop Almond Milk & Honey

Calming and Caring Bath Milk 400 ml – 89 lei

Colecția The Body Shop Almond Milk & Honey mai conține un exfoliant de corp, o cremă de corp, un săpun, o cremă de mâini și un gel de duș.

The Body Shop Almond Milk & Honey

Gently Exfoliating Cream Body Scrub 250 ml – 89 lei

The Body Shop Almond Milk & Honey

Soothing and Restoring Body Lotion 200 ml – 52 lei

The Body Shop Almond Milk & Honey

Calming and Protecting Hand Cream 30 ml – 25 lei

The Body Shop Almond Milk & Honey

Soothing and Caring Shower Cream 250 ml – 35 lei

The Body Shop Almond Milk & Honey

Soothing and Caring Cleansing Bar 100 g – 22 lei

Produsele The Body Shop sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Trebuie să mergeți totuși într-un magazin să le mirosiți!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top