X

inscrie-te la newsletter

5 rujuri roșii pentru sărbători

December 19, 2014 in beauty / makeup

Majoritatea femeilor nu au curaj să poarte pe buze un ruj roșu în viața de zi cu zi. Și eu am avut aceeași problemă ani de zile, deși eram conștientă că rujurile roșii mă avantajează. În ultimii ani, am prins curaj și îmi fac buzele roșii inclusiv când merg la serviciu. Nu mai am niciu stres în a experimenta cât mai mult din punct de vedere al machiajului.

Pentru doamnele care nu sunt la fel de curajoase, poate cu ocazia sărbătorilor veți lăsa rușinea la o parte și veți îndrăzni mai mult. Cred sincer că nu există femeie căreia să nu-i stea bine cu rujuri roșii, dacă alege nuanța potrivită pentru ea. Așa că m-am gândit să vă arăt cinci rujuri roșii care mie-mi plac foarte mult și pe care le recomand.

MAC Russian RedMAC Russian Red MAC Russian Red

 MELKIOR Le Rouge  MELKIOR Le Rouge  MELKIOR Le Rouge

 L’OREAL Blake’s Pure Red  L'OREAL Blake's Pure Red  L'OREAL Blake's Pure Red

AVON Luxe Designer Red AVON Luxe Designer Red AVON Luxe Designer Red

RIMMEL Kate 10RIMMEL Kate 10 RIMMEL Kate 10

Fie că este cu subton cald, fie că este cu subton rece, sunt convinsă că fiecare dintre voi poate găsi nuanța perfectă de roșu pe care s-o poarte pe buze de sărbători. Pentru mine, Russian Red este acel roșu perfect.

Și pentru că majoritatea rujurilor pe care vi le-am arătat mai sus sunt mate, m-am gândit că nu ar strica să adaug și două rujuri lichide care sunt lucioase. Asta nu înseamnă că nu sunt rezistente! DSC_5540_1

Despre L’Oreal Color Riche L’Extraordinaire Ruby Opera am scris aici, iar despre YSL Vernis a Levres Rouge Avant-Gardiste puteți citi aici. În cazul în care vă doriți un ruj lichid dar care să fie mat, vă recomand cel mai tare ruj ever – BOURJOIS Rouge Edition Velvet în nuanța Hot Pepper.  Bourjois hot pepper

De la cinci rujuri, am ajuns până la urmă la opt, după ce am adăugat trei ca bonus. Sper ca această postare să vă ajute să luați o decizie în privința culorii pe care o veți purta pe buze de sărbători!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top