X

inscrie-te la newsletter

5 produse de makeup abandonate și regăsite

August 25, 2017 in beauty / makeup

Pentru că am destul de multe produse de makeup în colecția mea, am tendința să uit de o parte dintre ele pe măsură ce apar altele noi. Dacă ai zece fonduri de ten spre exemplu, nu ai cum să le folosești chiar pe toate. Așa că deși am produse care îmi plac foarte mult, am perioade îndelungate de timp în care nu le folosesc deloc pentru că am altele prin rotație sau testez ceva despre care vreau să scriu pe blog.

Însă, acum câteva zile, am făcut un tur complet al sertarelor mele cu machiaje și am scos din nou la lumină câteva produse pe care le am de mult timp, care îmi plac foarte mult și de existența cărora uitasem. Și mă bucur mult că le-am redescoperit, pentru că sunt niște produse foarte faine!

Paleta Too Faced Natural Matte se află în colecția mea de mai bine de doi ani de zile și am avut o perioadă în care nu m-am despărțit de ea. Cu atât mai mult cu cât are unul dintre fardurile mele preferate de blending (Honey Butter), pe care nu mai am mult și-l și termin.

Conține nouă farduri mate, în nuanțe neutre, atât calde, cât și reci. Are niște tonuri de maro foarte faine, care se pot combina între ele într-o grămadă de feluri. Fardurile deschise la culoare (Heaven și Lace Teddy) sunt un pic cam prăfoase și nu sunt la fel de pigmentate ca restul.

Too Faced Natural Matte se găsește în magazinele Sephora, la prețul de 185 lei.

Too Faced Natural Matte Too Faced Natural Matte Too Faced Natural Matte Too Faced Natural Matte

Încă de la începutul anului, de când fondul meu de ten preferat L’Oreal Infallible Matte este disponibil și pe piața din România, rar am mai întins mână după altele. Deși am mai avut scăpări, i-am rămas fidelă. Până când mi-a ieșit din nou în cale Rimmel Match Perfection. Uitasem cât de mult mi-a plăcut acest fond de ten și am reînceput să-l folosesc.

Îmi place mult textura lui satinată, care oferă un luciu tare plăcut tenului și aspectul lui natural (review). Iar prețul este imbatabil pentru calitatea produsului: în jur de 33-35 de lei, disponibil atât online, cât și în magazine.

Rimmel Match Perfection

O pudră pe care am folosit-o mult anul trecut, dar de care am cam uitat anul ăsta este NYX HD Studio Photogenic. Cea pe care o am acum este varianta pulbere, însă am avut și varianta presată. Cred totuși că cea presată mi-a plăcut ceva mai mult. Însă și asta pulbere e foarte faină.

Eu o folosesc pentru fixarea anticearcănului și datorită faptului că este foarte fină, nu încarcă deloc zona și nu-și schimbă consistența pe tot parcursul zilei. Deși folosesc în prezent un anticearcăn care are tendința ca uneori să se strângă la ochiul stâng (am acolo un rid ceva mai pronunțat), atunci când folosesc această pudră, nu se întmplă asta. Tocmai din acest motiv, rămâne pudra mea preferată pentru zona ochilor.

NYX HD Studio Photogenic este disponibilă în magazinele NYX la prețul de 48 de lei. 

NYX HD Studio Photogenic

Și ajung la blush-ul The Balm Hot Mama! pe care îl am în colecție din vara lui 2015. Îmi aduc aminte exact ziua când l-am cumpărat, pentru că a doua zi urma să plec în vacanță. Și a fost singurul fard de obraz pe care l-am luat cu mine și am fost fascinată de nuanța lui. Are o culoare foarte frumoasă piersicie cu sidef auriu și se vede absolut superb pe piele!

The Balm Hot Mama! este considerat dupe după Orgasm de la Nars. Eu nu l-am avut pe ăla, dar din swatch-urile pe care le-am văzut pe net, seamănă foarte bine cele două nuanțe. The Balm Hot Mama!  este disponibil la Marionnaudla prețul de 53 de lei. 

The Balm Hot Mama!  The Balm Hot Mama! 

Și vreau să închei cu un ruj pe care îl am tocmai de pe la începutul anului 2014. Probabil c-o să-l mai folosesc până la sfârșitul anului și apoi pa! că e destul de vechi. Rimmel Moisture Renew în nuanța Notting Hill Nude a fost cel mai folosit ruj nude din colecția mea o lungă perioadă de timp. Întotdeauna am avut impresia că pe mine nu mă prind deloc nuanțele nude, dar după ce mi-am cumpărat acest ruj, mi-am dat seama că de fapt nu-mi găsisem nuanța potrivită.

Îmi place să-l combin cu creionul Eastend Snob, tot de la Rimmel, care are o nuanță ceva mai roz decât rujul, dar cumva, merg foarte bine împreună. Am renunțat la el când a început nebunia cu rujurile lichide mate, pentru care am făcut o fixație. Dar acum l-am scos din nou la purtare și-mi place la fel de mult ca în vremurile lui bune, haha.

La momentul când am cumpărat acest ruj, nu era disponibil pe piața din România și a trebuit să-l comand de pe Asos. Însă acum sunt câteva magazine online care îl au, inclusiv emag, la prețul de 19 lei.

Rimmel Moisture Renew Notting Hill Nude Rimmel Moisture Renew Notting Hill Nude

Simt că trebuie să fac cât de curând o reorganizare la rujuri, că am strâns destul de multe și cred că e cazul să mai scap de o parte dintre ele. Să vedem atunci ce mai descoperim…

Share This Post

You Might Also Like

Back to top