X

inscrie-te la newsletter

5 principii de bază pentru îngrijirea tenului

June 15, 2017 in beauty / cosmetice / VIDEO

Pentru că primesc multe mesaje pe pagina de Facebook în care mi se cere ajutorul în construirea unei rutine de îngrijire a tenului, m-am gândit să vă vorbesc puțin despre câteva dintre principiile de la care pornesc atunci când îmi construiesc eu rutina. Nu sunt vreo expertă, însă consider că de când am devenit interesată de acest subiect, am aflat lucruri care m-au ajutat foarte mult și care fac diferența, lucruri pe care vreau să le împărtășesc cu voi, în speranța că vă vor fi de folos.

De asemenea, intenționez să postez regulat pe Instagram (mai ales pe Insta Stories) fotografii sau clipuri scurte în care să vă arăt produsele pe care le folosesc în ziua respectivă și alte informații legate de îngrijirea tenului. Așa că urmăriți-mă și acolo, dacă nu o faceți deja.

Dacă aveți întrebări pentru mine, lăsați-mi-le în comentarii. Sau dacă nu sunteți de acord cu chestii pe care le-am zis în clip, sunteți de asemenea invitate la comentarii. Ceea ce mă bucură enorm este că din ce în ce mai multe femei sunt interesate de partea asta de îngrijire a pielii și se documentează temeinic pe subiectul ăsta.

Mulțumesc mult pentru vizionare! Dacă vreți să vedeți clipuri pe o anumită temă, aștept cu drag sugestiile voastre.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top