X

inscrie-te la newsletter

5 preferate și-o dezamăgire *FEBRUARIE*

February 28, 2013 in beauty / cosmetice / makeup

Atât de tare mă bucur că s-a terminat luna asta, că nu vă puteți imagina! De mâine vine primăvara, iar peste două săptămâni plec în vacanță!!!!

Urăsc iarna cu puterea a o mie de sori! Ger, haine groase, se întunecă devreme iar eu n-am când să fac poze calumea pentru blog, oamenii parcă sunt mai morocănoși…

Lăsând la o parte aceste probleme existențiale, mai departe o să vă arăt ce produse am iubit cel mai mult luna asta.

1. pensulele REAL TECHNIQUES – sunt senzaționale și vi le recomand! Preț accesibil, nu năpârlesc, se curăță foarte ușor, se usucă repede și-și fac treaba de minune. Ușor dar sigur îmi completez toată colecția. Până acum am opt bucăți și nu mă las până n-o să le am pe absolut toate! În poza de mai jos lipsește pensula kabuki, întrucât e pensula mea de poșetă și-am uitat s-o scot s-o fotografiez și pe ea. Dacă vă doriți aceste pensule, le găsiți pe iherb, aici

2. BOURJOIS BB Cream 8 in 1 – am atât de multe fonduri de ten si bb cream-uri că aproape nu mai am loc de ele în sertar. Însă dintre toate bb cream-urile încercate de mine, acesta este de departe favoritul meu. Atunci când îl folosesc, tenul îmi arată impecabil întreaga zi. O să-i fac review săptămâna viitoare, cu speranța că în acest weekend va fi lumină bună ca să pot face niște poze decente. 

3. LOREAL FALSE LASH WINGS MASCARA – deși am primit câteva critici că nu arată bine în pozele pe care le-am facut pentru review, vă spun cu mâna pe inimă că este un rimel de nota zece! Mi s-a tot spus că nu știu care rimel este mai bun, că nu știu care rimel este mai intens etc, dar aveți în vedere că nu toate încercăm aceleași rimeluri, nu toate avem același tip de gene și nu toate avem aceleași așteptări de la un astfel de produs. Pentru ceea ce-mi doresc eu de la un rimel și pentru tipul genelor mele este însă foarte bun și-l recomand. Găsiți review aici

4. TIGI BED HEAD URBAN ANTIDOTES – acest șampon nu încetează să mă uimească la fiecare folosire. Am citit atât de multe review-uri pozitive despre el, încât în momentul în care mi l-am cumpărat, eram sigură că nu voi da greș cu el. Nu este un produs ieftin, însă face toți banii!

5. MARIO BADESCU Glycolic Eye Cream – când am folosit prima dată această cremă, nu mi-a plăcut absolut deloc pentru că este foarte grasă și oricât de puțină aș fi aplicat, anticearcănul pur și simplu aluneca din cauza ei. Îmi plăcea însă că-mi hidrata foarte bine zona ochilor, așa c-am găsit o soluție de care sunt foarte mulțumită: o folosesc doar seara. Dimineața mă trezesc cu pielea din jurul ochilor perfect hidratată!

Dezamăgirea acestei luni este gel eyeliner-ul ESEENCE. Știu că multe îl iubiți și că nu veți fi de acord cu mine, însă pentru mine pur și simplu nu funcționează. Pe primul, cel în nuanța London Baby, l-am cumpărat acum mult timp în urmă și nu l-am folosit decât de câteva ori și apoi l-am abandonat. Însă de curând l-am primit și pe cel de-al doilea, în nuanța Berlin Rocks, și mi-am reamintit de ce nu mi-a plăcut de prima dată. Este foarte moale și greu de aplicat, iar lucrul care mă deranjeză cel mai tare este ca nu se aplică uniform. Mă scoate din sărite cât mă chinui la aplicare. Trebuie să reaplic de o grămadă de ori ca să am un rezultat cât de cât ok. Mai am gel eyelinere de la Maybelline si MAC și, din punctul meu de vedere, nici nu poate exista comparație între ele și cele de la Essence. 

Și aici închei și vă doresc un început de primăvară FABULOS! Ați cumpărat mărțișoare pentru mâine? 😀 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top