X

inscrie-te la newsletter

5 lucruri care nu-mi lipsesc din poșetă

January 17, 2016 in beauty / cosmetice / makeup

Știu că așteptați postările cu preferatele anului 2015. Pentru că vreau sa le filmez, ca în niciun an m-am lungit foarte mult data asta. Am filmat un clip, dar nu mi-a plăcut cum a ieșit, așa că sper ca weekend-ul viitor să reușesc să filmez din nou.

Până atunci însă, vreau să vă arăt cinci lucruri care nu-mi lipsesc niciodată din poșetă. Nu obișnuiesc să port cu mine produse de machiaj, pentru că mi se pare că le car inutil după mine. Dacă mi-am făcut dimineață machiajul ca la carte și am folosit produse bune, nu mai am nevoie pe parcursul zilei să reîmprospătez decât foarte puțin.

Cu toate acestea, port mereu în poșetă câteva lucruri de care știu sigur că am nevoie aproape zilnic. Mai ales primăvara/vara, din geantă nu-mi lipsesc șervețelele matifiante Mineral Fusion. Nici nu mai știu la al câtelea pachet sunt, dar pentru mine sunt esențiale întrucât am tenul mixt. Așa că ori de câte ori am nevoie, tapotez zonele mai grase cu un șervețel și machiajul rămâne intact. șervețele matifiante Mineral FusionPentru că de multe ori reaplic pudra pe parcursul zilei, port cu mine și un astfel de produs. În această perioadă, preferata mea este Silk Edition de la Bourjois, care este o pudră fină, ce nu încarcă deloc tenul. Prefer totuși ca în restul anului să folosesc o pudră cu factor de protecție solară.

Bourjois Silk Edition

Bineînțeles că un balsam de buze este mereu prezent cu mine. Deși acasă folosesc unul incolor, în timpul zilei prefer unul care să aibă puțină culoare, pentru că uniformizează plăcut nuanța rujului când acesta începe să se estompeze. Preferatul meu în acest moment este Nivea Care & Colour în nuanța Red. Are o culoare foarte plăcută și este gras și hidratant.

Nivea Care & Colour în nuanța Red.

Pentru că sunt maniacă atunci când vine vorba de uleiuri de păr, acestea nu-mi lipsesc din poșetă. Ca să nu car după mine ditamai sticla, prefer un tester sau un produs mini. Moroccanoil are niște sticluțe foarte mici de 10 ml, numai bune de purtat în geantă. Atunci când îmi simt părul foarte deshidratat sau când dă semne de electrizare, folosesc câteva picături pe lungime și vârfuri și-l așează foarte frumos. Ca să nu mai spun de miros!

DSC_0455-01

Mie nu-mi plac mostrele. Nu le suport neam! Majoritatea celor pe care le primesc ajung direct la gunoi sau le împart pe la prieteni. Cu mostrele de parfum însă e altă poveste. Le port în geantă și le folosesc peste parfumul pe care-l folosesc în mod obișnuit, pentru a reîmprospăta mirosul atunci când simt nevoia. Dacă sunteți foarte atașate de parfumul vostru, puteți folosi un Travalo. Am și din ăla, dar momentan vreau să termin mostrele pe care le am în dotare.

parfum

Mai folosesc și alte produse pe parcursul zilei (cremă de mâini, spre exemplu), dar pe acelea prefer să le țin pe birou și să nu le car după mine. Ce produse sunt nelipsite din poșeta voastră?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top